Nieuws

n

Corona-maatregelen

27|03|2020

Het hoeft geen betoog meer dat het Corona-virus niet alleen onze onderneming, maar tevens gezin en vriendenkring beperkt in haar normale functioneren. Het beestje heeft toch wel een ongeziene impact op ons sociale en professionele leven. Zolang dat we ALLEN voorzorgsmaatregelen treffen dan is er nog geen reden tot paniek. Maar het is zeker goed je voor te bereiden.

Ook ons Fibo team gaat voortaan vanuit haar eigen woonkamers actief achter de schermen verder werken en is steeds bereikbaar (telefonisch, per mail,conference call,skype, face time …).

Hieronder vindt u een overzicht van ondersteunende maatregelen die door verschillende autoriteiten zijn genomen ten gevolge van het coronavirus.

https://www.itaa.be/…/…/NL-ITAA-Brochure-Corona-20200325.pdf

Om van deze maatregelen te kunnen genieten staan we uiteraard klaar om je hierbij te helpen zodat de  aanvraag ervan vlot kan verlopen.

Fibo Consult Fiduciaire volgt deze maatregelen op de voet en we zullen de te nemen stappen verder in kaart brengen.

Heb je vragen of ben je op zoek naar meer duidelijkheid in de puzzel aan maatregelen, aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij moeten in het belang van iedereen AFSTAND houden, maar blijven DICHTBIJ bereikbaar om je verder bij te staan.

We duimen dat al onze klanten, vrienden,kennissen en hun familie gevrijwaard mogen blijven van het virus en dat het snel terug business as usual mag worden.

Draag zorg voor elkaar en STAY HEALTHY!
 

Het Fibo Consult Team

 

Fibo Consult